maanantai 24. kesäkuuta 2013

80 lukijan spessu kysely !

Eli laitoin nyt kyselyn käyntii joka loppuu 7.7.2013 klo. 14.09, tarkoituksena on saada teidän mieleisenne spessu aikaiseksi. Kiitos ihan törkeesti teitä on tullu tosi paljon. Voitte valita useamman vaihtoehdon jos ette osaa valita juuri sitä yhtä vaihotehtoa !
Tervetuloa kaikille uusille lukijoillemme ! :)


Peltokaahailua 24.6.2013

Tänää sain taas veljen tyttöystävän kuvaamaa. Lähettii fillareilla tälläkertaa ja se oli yhtä tuskaa ku kädet ja selkä oli iha sairaan kipeen. Siivosin sitte pihaton ja kannoin tavarat ulos joka oli iha turhaa ku hoidinkii sisäl. Ku sain ponin kuntoo ni lähin pellolle, Melle oli tosi reipas vaik oliki iha älyttömän kuuma. Mentii täyttä kiitolaukkaa joska Melle sitte innostuki ehkä pikkasen liikaa, sain sen kummiksii pidettyy käsis mut loppu lämpät menin tekee sit kentälle.

 piti sitteki lyhennellä jalkkareita...
 tarkens toho puuhu :(
 laatu meni valostuksen muokkaamisessa...
 kyllä ! oli se hankalaa ottaa yks kuva, huomatkaa samallainen ilme :P
 onnistuttii ! :)


keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Ääniapuja ja leikkejä 19.6.2013

Tänää menin taas tosi rennosti ja annoin melkee koko tunnin ohjien roikkua kaulalla ja käyttää ääni ja pohje apuja enimmäksee, se on tosi hyvää harjotusta Mellelle et se oppis kuuntelemaa kunnolla ja hidastamaa aina silloin ku pitää. Juoksutin Melleä lopuks vähän irtona ja liinassa ku oli ponilla aika paljon virtaa. Jasmin oli tänää mun mukana eli saatte siis tälläki kertaa kuvia ja videoita, Ei muutaku antaa kuvien ja videon kertoa loput ! :)
 
 öittiäisiä ... ://
 näin otat huovan pois nousematta selästä ;P
hups, tipahin ku olin väärinpäin ja yritin nopsaa käänytt ympäri ku säikähin ampparia ;PP


tiistai 18. kesäkuuta 2013

Ratsastuskuvat 17.6.2013

Eli aattelin nyt tehä näille iha erillisen postauksen, koska kukaa ei välttis ois osannu kattoo niit nyt tosta vanhasta postauksesta eli nyt näin, laitan tähän vaa pelkät kuvat enkä mitää muuta tän tekstin lisäks :)